Simonen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 Witam! W najbliższym czasie chcę otworzyć portal informacyjny. Wiem, że na początku nie będą to wielkie ilości odwiedzin, ale sądzę, że po pewnym czasie trochę ich będzie - zwłaszcza, że to będzie pierwszy portal o tym sporcie w Polsce. Chciałbym wykupić serwer wirtualny. Doradźcie jakie serwery - nie muszą one być wielkie, myślę, że do 120 zł brutto rocznie. Jest dużo firm hostingowych - najbardziej wpadły mi w oko oferty AZ.pl, o12.pl i nazwa.pl. Serwis będzie informował i promował polski speedrower. Także możecie doradzić coś o domenach - skąd? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 Od razu odrzuć oferty az i nazwy. Dlaczego? Poczytaj na forum. Sprawdź oferty firm: glowanet.pl, ionic.pl Jeśli chodzi o domeny, to polecam masternet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 Zapraszam do zapoznania się z ofertą kont www w Hekko.pl. Wstępnie proponuję pakiet MediumPack. W cenie 119,60 zł brutto za rok otrzymasz 4GB powierzchni oraz 20GB limitu transferu miesięcznego. Konta są umieszczane na szybkich serwerach IBM z dyskami w macierzach RAID co zwiększa dostępność oraz pozwala na świadczenie usługi wysokiej jakości. Serwery umieszczone są w serwerowni w Gdańsku. Jest ona profesjonalnie wyposażona i dostarcza nam zdublowane łącza od wielu operatorów. Domenę .pl jako osoba prywatna otrzymasz w cenie 13,42 zł brutto, przedłużysz ją w cenie 53,68 zł. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 Zapraszam do przetestowania naszej oferty: Co proponujemy: Serwer: SW800Pojemność dysku: 0.8 GB Miesięczny transfer: 8 GB Ilość opcji w cPanel 5 (np. 5 MySQL, 5 Kont FTP, 5 zaparkowanych domen itp.) Cena standardowa: tylko 30 złotych na rok Cena w promocji WIOSNA: 25.50 PLN brutto Serwer: SW2000Pojemność dysku: 2 GB Miesięczny transfer: 30 GB Ilość opcji w cPanel 10 (np. 10 MySQL, 10 Kont FTP, 10 zaparkowanych domen itp.) Cena standardowa: tylko 39 złotych na rok Cena w promocji WIOSNA: 33.15 PLN brutto Serwer: SW8000Pojemność dysku: 8 GB Miesięczny transfer: 120 GB Ilość opcji w cPanel nielimitowana Cena standardowa: tylko 219 złotych na rok Cena w promocji WIOSNA: 186.15 PLN brutto Teraz pakiety także dostępne z panelem Direct Admin! W każdym momencie możliwość zwiększenia planu na wyższy, o wyższych parametrach. Lista Pakietów Hostingowych: http://www.mzhost.co...arehosting.html Aktualne promocje do pakietów: http://www.mzhost.co.uk/promocje.html Oferujemy wsparcie techniczne przez 365 dni w roku (24h na dobę), kontakt poprzez telefon, chat, helpdesk, email. Każde z wyżej wymienionych pakietów posiada bezpłatny okres testowy do 14 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach