marczak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Witam serdecznie, Z tego co zauważyłem HotFile zablokowało znaczną część zakresów w OVH, uniemożliwiając pobieranie z ich serwerów. Sprawdzałem na 4 ( z różnymi pulami IP) serwerach i to samo... Znacie może jakiś sposób aby to ominąć, lub pule nie zablokowaną ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Czterech czyli jakich? wszystkie mi znane to 94.23... 91.121... 178.32... 188.165... 87.98... pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 ok poradziłem sobie Do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakubw 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Hi, sorki że odkopuje temat, ale mam ten sam problem. @marczak jak sobie z tym poradziłeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2011 Kup sobie bramkę proxy w jakimś DC które nie jest blokowane, np. leaseweb i puszczaj ruch do hotfile przez te bramkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach