TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Częśc użytkowników zaczęła mi zgłaszać ostatnio, że komunikaty o nowych prywatnych wiadomościach (Forum działa na skrypcie VBulletin) czy emaile informujące o nowościach na forum są w Gmailu oznaczane jako Spam i trafiają do stosownego, niezbyt uczęszczanego z oczywistych względów, folderu. Co ciekawe, nie każdy użytkownik korzystający z gmaila ma taki problem - do części wszystko dochodzi bez zastrzeżeń, choć są to dokładnie te same wiadomości. Spotkał się już ktoś z czymś takim? Jak można taki problem wyeliminować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JabLuszko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2010 Czytałeś pomoc dla GMaila? mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=81126 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2010 Taki problem jest chyba wszędzie. Ja jakiś czas temu używałem g(ówn.)mail i więcej listów normalnych miałem w spamie niż w odbiorczej Sposób jest jeden - nie korzystać z tej poczty, a znajomych/klientów prosić o zmianę skrzynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach