Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Znacie jakiegoś dobrego i sprawdzonego klienta poczty na WM? Najlepiej jakiś darmowy. Szału nie musi robić IMAPa musi obsługiwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Ja korzystałem z Qmail'a. Dość dobry klient Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Zapoznam się z tym klientem Może jakieś inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Always-On Mail FlexMail gmail dla windows mobile ProfiMail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 Profimail jest ok, ale jest niestety płatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 Fleximail jest dosyć dobry, jednak ja używam nadal Ooutlooka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 najlepiej to przesiąść się na BB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 Narazie Flexmail się sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach