Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Hello, Właśnie znajomy dostał ofertę od Panoramy Firm na wpis jakiś w ich książce telefonicznej (katalogu?) czy coś i pomijając fakt, że kobieta, która do mnie dzwoni jest na maksa nieprofesjonalna, od paru dni wysyła mi mejle (które w ogóle nie dochodzą) ze skanami stron tej książki telefonicznej, czy tam ich katalogu (papierowego), to ogólnie jakoś to wszystko... drogie. Za 4 patole zamiast boksu w katalogu drukowanym (na papierze typu yellow pages) to wolałbym zrobić jakąś pozycjonującą kampanię w Sieci. Jak stoją PF i PKT? Korzystacie z ich usług? Pilnujecie, by "być" i żeby było to wszystko ładnie przedstawione? Czy jednak to przeżytek i lepiej skupić się na pozycjonowaniu stron i ew. kampaniach w serwisach branżowych? Mowa o branży kwiatowej. Liczę na komentarze : ) pozdrawiam, Sponsi / Miłosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 za tą kasę co chcą pkt czy pf to masz kampanie wypas zapłacisz 4 kilo zlotych i przez rok będziesz miał ze 200 wizyt, hehe, za tą kasę w novem , czy choćby adsense zwrot raczej nie do porównania, bez względu na branżę. mój znajomy kiedyś kupił taką reklamę, branża turystyczna, czyli często szukana, z pkt miał w ciągu roku coś po 20 wizyt miesięcznie, po lekkim pozycjonowaniu w google miał więcej na godzinę PS trzeba przyznać że ich handlowcy/czynie to twarde sztuki, cisną na maxa byle by klient się skusił na ich ofertę, potrafią zmiękczać mózgi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 http://www.firmy.net/ Lepiej w tej wychodzi coś około 500-600zł rocznie jak dobrze pamiętam. Znajomy ma dzięki niej jakieś 400-600 uu dziennie na frazę ala serwis komputerowy miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach