mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Witam Moze ktoś kupił z tego linka kiedyś portale i chciałby odsprzedać ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=993547478 Lub może wie ktoś na czym oparty jest ten portal ? Wolałbym kupić niż bawić się w licytacje, Jeżeli ktoś ma jakieś oferty proszę pisać PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuCode 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Wybacz ale nie wydaje mi się żeby ktoś na takim porządnym forum jak WHT mógł polecić ten syf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały_host 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Witaj, mam takie portale ale nie wiem czy wiesz serwer musisz mieć mocny, np. w home.pl postawisz max 6-8 portali na koncie www ( te najmniejsze ). napisz na PW ile dasz i podeśle ci spakowane . Że jeszcze to sprzedają na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Hmm ja chce postawić jak narazie tylko 2 portale. Zobaczę jakie będzie zużycie na moim hoście jeżeli za duże przerzucę na mojego VPSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach