kufel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2004 Pytalem sie kilku osob w .pl czy "chcesz zaproszenie do gmail" Niestety wszyscy odpowiadalli "co to jest?" wiec to jest ==> www.gmail.com czyli beta test email by google, z 1 GB przestrzeni i dosc rewolucyjnym jak na webmaila interfejsem sterowania. Zostalo mi jeszcze jedno zaproszenie z sierpniowej partii, kto mysli ze zasluguje by je dostac? Moze chce ktos je na cos wymienic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sKproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2004 A co daje takie zaproszenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2004 Myslenie ma przyszlosc -> mozesz zalozyc sobie konto?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2004 Yep, w tej chwili zapisy tylko na specjalne zaproszenia, wlasnie dostalem kilka wrzesniowych, chetni? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmac 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2004 mine, mine, mine, mine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2004 http://forum.webhelp.pl/viewtopic.php?p=384976#384976 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2004 przyjmuje jako wymiane tygodniowa emisje bannerka www.webhostingtalk.pl/5.swf oczywiscie linkujacego do owej strony ;] No no no! Dobry wujek kufel dba o WHT! BRAWO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2004 giving back to the community is the key ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2004 kufel - jak tak patrze na dyskusje na wht to tak mysle... czy nie lepsze dla na bedzie gg rozmowa dwoch osob - czasem komentarz trzeciej eot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2004 a tak mimochodem kolejne 11 kont do "rozdania" ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2004 jesli nie macie dobrych, duzych, komercyjnych konto to polecam - duzo osob w USA z tego korzystam i gmail zbiera dobre recenzje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sKproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2004 A skad macie te zaproszenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2004 Przynosi nam dobra wrozka z upper east side ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2004 kufel - jak tak patrze na dyskusje na wht to tak mysle...czy nie lepsze dla na bedzie gg rozmowa dwoch osob - czasem komentarz trzeciej eot. WIELKI BRAT PATRZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2004 czasem komentarz trzeciej WIELKI BRAT PATRZY Regards :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Voytek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2004 Jakby mozna było to ja poprosze o zaproszenioe:) a bener forum juz na stronie zamiesciłem gg: 4997955 @ voytek_f@wp.pl :wink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2004 odswiezalem twoja strone az mi sie znudzila i bannera nie widzialem ;] moze link do statstyk onego. moje kontakty znajdiesz w profilu. [8 kont aktualnie do rozdania]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Voytek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2004 Baner jest na stronie http://o-c.pl/~voytek/module.php?op=bannery link do statystyk http://stat.4u.pl/?voytek112 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
STASIEKTOJA 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2004 MUJ E MAIL TO STAS47@INTERIA.PL A I WIZYTÓWKI DAM NA FORUM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marim 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2004 Jeżeli ktoś miałby jeszcze zaproszenia to jestem zainteresowany! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
programista 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2004 Hehe Daj mi zaproszonko z dobrej łaski bo www aktualnie nie mam przygotowywuje dopiero może narazie na ładne oczy , albo zapisz na zeszyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sivuha 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2005 JA JA JA JA JA JA crthr@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach