Gość Webb Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Witam! Będę potrzebował dobrego hostingu,można składać oferty. Potrzebuje także rozreklamowanie mojego forum,składajcie swoje oferty. Tak aby gdzieś na forum był ruch kolo 30 wizyt dziennie. Z góry dziękuje za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 EEEEEEEEEEEEEEEEE 30 wizyt to kupa wizyt nie wiem czy w Polsce znajdziesz odpowiedni hosting dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Opisz parametry serwera jakich potrzebujesz oraz swój budżet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 EEEEEEEEEEEEEEEEE 30 wizyt to kupa wizyt nie wiem czy w Polsce znajdziesz odpowiedni hosting dla ciebie Nie pamięta wół.....?? Do autora: Jeżeli będziesz miał tylko 30 wizyt dziennie to wystarczy ci najtańszy hosting. Podaj więcej danych : cena, lokaizacja, ile miejsca i transferu potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Tak aby gdzieś na forum był ruch kolo 30 wizyt dziennie. To Ci utrzyma każdy serwer, nawet domowy. Jesli jednak zapomnniałes dodać dwa zera, może być gorzej. Napisz ile przeznaczasz pieniądzy na utrzymanie serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Nie pamięta wół.....?? Pamięta, sam najpierw szukał co chciał zanim poszedł męczyć innym, wyszło mu to na dobre, jakby nie było "Potrzebuje także rozreklamowanie mojego forum,składajcie swoje oferty." bo to pachnie spamem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 No moze nie 30 ale z 50-60,jeszcze wykozystuje do innych stron,i do uploadu mojego. Hosting juz mam,skladajcie oferty na rozreklamowanie forum tj.dodawanie do katalogow itp. A co wy na to http://wszystkozasms.pl/pozycjonowaniestronzasms.html pomoglo by mi cos ? I czy bym osiagnol z 30 wizyt dziennie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 theONE wybacz ale rzeczywiście masz rację. Webb: kup sobie traffic 100 000 wizyt za 5 zl i będziesz miał to co chcesz. Poza tym allegro i tam jest kupę ofert katalogowania. Nie sztuką jest osiągnąć 50 wizyt dziennie, sztuka jest to żeby te 50 osob wrócilo na twoja stronę Najpierw zadbaj o treśc i wartośc merytoryczną serwisu, oczywiście pozycjonowanie tez jest ważne niemniej jednak za sms-a to raczej duzo nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Tak jak myslalem dziekuje za odpoweidzi temat do zamkniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nuCode 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2010 Co do hostingu to możesz otrzymać go odemnie za darmo, tak samo drobną pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 No moze nie 30 ale z 50-60,jeszcze wykozystuje do innych stron,i do uploadu mojego. Hosting juz mam,skladajcie oferty na rozreklamowanie forum tj.dodawanie do katalogow itp. A co wy na to http://wszystkozasms...stronzasms.html pomoglo by mi cos ? I czy bym osiagnol z 30 wizyt dziennie ? Dobra ściema z tym jest na: http://seo-serwis.pl zrobisz to samo, tylko za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach