patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2005 Masa, a to wszystko dzięki magicznemu dodatkowi CPShout do CPanelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2005 z kąd go można pobrać? niemogłem go znaleść nawet na cpshout.com :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2005 Na razie jest w fazie alpha, do pobrania bedzie, z tego co wiem, za jakis czas. Licencja 10 dolarow/miesiecznie, 100$ rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gus83 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2005 hmm Streamhost nie korzysta z dodatku do cPanelu, to jest jakiś autorski Panel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 Masa, a to wszystko dzięki magicznemu dodatkowi CPShout do CPanelu. Mnie wciąż pytają, czy bym nie sprzedał takich kont i konsekwentnie odmawiam. Co to za interes w sumie? To zwykle dzieci, chcą mało płacić i jednocześnie wykorzystywać bardzo dużo pasma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach