www 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2010 Witam, na wstępie prosiłbym o to, aby nie rozpoczynać tematu na temat warezów. Forum WHT służy do rozmów o hostingu i o to właśnie proszę. Poszukuję hostingu pod małe forum warezowe o określonej "tematyce", które dopiero ma powstać. (Nie erotyka!) Nie zależy mi na prezentowaniu dokładnej oferty. Prosiłbym o zgłaszanie się firm (lub ich polecanie) które pozwalają na tego typu forum na swoim serwerze. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2010 Witam, na wstępie prosiłbym o to, aby nie rozpoczynać tematu na temat warezów. Forum WHT służy do rozmów o hostingu i o to właśnie proszę. Poszukuję hostingu pod małe forum warezowe o określonej "tematyce", które dopiero ma powstać. (Nie erotyka!) Nie zależy mi na prezentowaniu dokładnej oferty. Prosiłbym o zgłaszanie się firm (lub ich polecanie) które pozwalają na tego typu forum na swoim serwerze. Pozdr. Zapraszamy do zapoznania się z nasza oferta http://www.freecast.pl/cart.php?gid=21 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2010 Zapraszam do http://logout.pl/?s=hosting-lh Można hostować takie treści jak warez Pozdrawiam, PM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Czy jeszcze jakieś hostingi pozwalają na to? Chodzi mi o zwykły hosting shared. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 [quote name=lolek ' date='17 kwiecień 2010 - 18:23' timestamp='1271521414' post='202384] Zapraszamy do zapoznania się z nasza oferta http://www.freecast.pl/cart.php?gid=21 pozdrawiam Zapraszam do http://logout.pl/?s=hosting-lh Można hostować takie treści jak warez Pozdrawiam, PM co robicie gdy mili panowie w niebieskich mundurach upomną się o dane właściciela warezu , gdzie macie serwery ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Puść sobie tracert to zobaczysz A hostują takie rzeczy do pierwszego wezwania na komendę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 No ale przecież gdzieś takie serwisy muszą być hostowane, więc gdzie szukać hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 santrex.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 No ale przecież gdzieś takie serwisy muszą być hostowane, więc gdzie szukać hostingu? kiedyś to ja takie forum hostowałem na boo.pl, lecz to forum miało nie całe 700 postów a przy 8 osobach online dostawałem error 500 ogólnie to trzeba omijać hosty z serwerami w PL, tylko trzeba jeszcze takie znaleźć które zechcą hostować warez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Najlepiej w egzotycznych krajach , np. Malezji Jest u nich kilka stron zawierających duże ilości plików - filmów, programów , skryptów itp. czyli musi być tam bezpiecznie Stasiu z tym boo.pl to pojechaleś Hmm gdzieś widziałem duże forum z serwerami w polsce, tylko nie pamiętam gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Najlepiej w egzotycznych krajach , np. Malezji Jest u nich kilka stron zawierających duże ilości plików - filmów, programów , skryptów itp. czyli musi być tam bezpiecznie Stasiu z tym boo.pl to pojechaleś Hmm gdzieś widziałem duże forum z serwerami w polsce, tylko nie pamiętam gdzie przecież nie poleciłem boo.pl więc co się czepiasz ? Ja wiem że ajo.pl i zajefajna.com jest w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Nie czepiam się tylko wyrazilem swoje zdziwienie - wiadomo przecież ze boo.pl kasuje warezy no widzisz więc wszystko zależy eż od hostingu - jak jest w porządku to ci nie usunie. Poza tym kłania sie też znajomośc prawa (a raczej jego omijanie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Hmm gdzieś widziałem duże forum z serwerami w polsce, tylko nie pamiętam gdzie może chodzi Ci o torrent-polska.info, jeżeli tak to hostują się w DMTEC Ja wiem że ajo.pl i zajefajna.com jest w PL zajefajna.com nie jest w Polsce, tylko we Francji (OVH) ciekawi mnie tylko, gdzie jest ajo, bo mnie pokazuje trasę przez łącza telekomunikacji kolejowej i tylko tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Nie czepiam się tylko wyrazilem swoje zdziwienie - wiadomo przecież ze boo.pl kasuje warezy no widzisz więc wszystko zależy eż od hostingu - jak jest w porządku to ci nie usunie. Poza tym kłania sie też znajomośc prawa (a raczej jego omijanie) boo.pl nie kasuje warezów puki nie będzie miało nakazu, wpisz sobie w google "warez site:boo.pl" ciekawi mnie tylko, gdzie jest ajo, bo mnie pokazuje trasę przez łącza telekomunikacji kolejowej i tylko tyle... Server Type: nginx/0.4.13 IP Address: 94.40.77.19 Whois | Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute IP Location: - Dolnoslaskie - Wroclaw - Tro Media Misztal Marcin Response Code: 200 Domain Status: Registered And Active Website to jest w whois Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 boo.pl nie kasuje warezów puki nie będzie miało nakazu, wpisz sobie w google "warez site:boo.pl" Server Type: nginx/0.4.13 IP Address: 94.40.77.19 Whois | Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute IP Location: - Dolnoslaskie - Wroclaw - Tro Media Misztal Marcin Response Code: 200 Domain Status: Registered And Active Website to jest w whois no rzeczywiście, pierwsze co pomyślałem to, że to jakaś piwnica, bo widzę tylko skok do tk telkom per plix a później 94-40-77-19.tktelekom.pl czyli to jest prociv.com/domenomania.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 co robicie gdy mili panowie w niebieskich mundurach upomną się o dane właściciela warezu , gdzie macie serwery ? Faktycznie, forum warezowe straszna rzecz Mamy serwery w wielu serwerowniach nie tylko PL, także tracert niewiele daje Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Faktycznie, forum warezowe straszna rzecz Mamy serwery w wielu serwerowniach nie tylko PL, także tracert niewiele daje Pozdrawiam, TG Mieliście się już nie udzielać na forum chyba ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mystic 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2011 Zapraszam do http://logout.pl/?s=hosting-lh Można hostować takie treści jak warez Pozdrawiam, PM Skoro tak to już kupiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach