nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2010 Cześć, Mało korzystam z usług kurierów i poczty polskiej dlatego mam pytanie do osób obeznanych. Jest możliwość wysłania pisma, do osoby która na miejscu je podpisze i kurier od razu zabierze ? Ja > Kurier > on > kurier > Ja Coś takiego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2010 Jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2010 Ja polecam DHL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2010 Jest taka możliwość. Np. przy zakładaniu konta w mbanku przyjeżdza kurier, podpisujesz umowę , dostajesz kopie a orginal wraca do mbanku. U mnie był kurier z siódemki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 Ja polecam UPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach