AliceOdds 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2010 Witam, Przeszukuję forum i nigdzie nie mogę znaleźć informacji o hostingu Java. Chciałabym zrobić mały portal, który można posadzić na dowolnym servlet containerze (może być tomcat) i udostępnić szerszej publiczności. Z tego co się dowiedziałam to u mojego obecnego dostawcy (u którego mam portale w PHP i wykupioną podstawową usługę) kei.pl hosting Java możliwy jest tylko w przypadku dwóch najdroższych kont Aztec i Luna. Tańszy z nich kosztuje 800 PLN. Czy ktoś zna może hosting Java, który nie byłby takim obciążeniem dla kieszeni i jednocześnie można byłoby mu zaufać? A może tego rodzaju hosting jest zawsze droższy od rozwiązań opartych na PHP i nie da się znaleźć niczego w przystępnej cenie? Pozdrawiam, Alicja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goompas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2010 Napewno nie znajdziesz niczego w podobnej cenie co php, to mozesz sobie wybic z glowy. Najtaniej to chyba http://hostingjava.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach