kom4r 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Witam serdecznie, tak jak w temacie. Sprzedam automatyczny kreator kont do DA - wraz z mini panelem admina (tj. wyświetlenie założonych kont + ich blokowanie), oraz panelem klienta (informacje o planie). Cena: 199 zł / licencja / domena. Oferta ograniczona do 3 licencji. Zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Demo można prosić?? Zazwyczaj takie rzezy szły za 20 zł na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Te co szly za 20zł na allegro to byly nielegalnie sprzedawane kopie skryptu mojego autorstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Bo tylko Pan coś takiego umie napisać Powiedzialem tak? Mowie, ze nie widzialem innego za 20zł poza swoim. Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Znajdz inne za 20zł na allegro - stawiam piwo No i bez żartów - nie na Pan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Znajdz inne za 20zł na allegro - stawiam piwo Zaczynam szukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 http://allegro.pl/item929272439_skrypt_darmowego_hostingu.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Wygląda na przeróbkę mojego skryptu, tymbardziej, że ten użytkownik kiedyś go ode mnie kupił i jak widac sam zaczął handelek :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kom4r 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2010 Jak ktoś chce demo zapraszam na PW ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2010 Wygląda na przeróbkę mojego skryptu, tymbardziej, że ten użytkownik kiedyś go ode mnie kupił i jak widac sam zaczął handelek :] Cześć kolego Nie oskarżaj mnie o sprzedaż swojego skryptu, bo ten sam "napisałem". Poczytaj moje tematy. Jeszcze użytkownik regdos mi w tym pomógł http://www.webhostingtalk.pl/topic/21842-blad-w-api-direct-admin/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach