Gość McN Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 mimo nazwy to serwerów w polsce nie mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hcp 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 no ale hosting polski he mniejsza o nazwe... ale moze ktos wie na jakim poziome sa ich uslugi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pat 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 Serwery w USA, pingi 2xx ms...:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hcp 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 ja mam pingi ~140 /neo/ ... hm chyba dla proby zaloze sobie tam konto i potem napisze Wam co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 hcp: no to po co sie pytasz jak i tak chcesz zalozyc konto ? Zaloz konto i zdaj relacje - mysle, ze to bardziej sie przyda innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hcp 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 myślałem ze może juz ktoś ma tam konto i w razie jakiś problemów z tym hostingiem, poinformuje mnie... ale widzę ze nie ma tutaj nikogo:( wiec postanowiłem sam założyć... zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 no ale hosting polski he mniejsza o nazwe... ale moze ktos wie na jakim poziome sa ich uslugi ? sam sobie przeczysz według mnie.. to nie jest polski hosting, skoro mówią tu ludzie, że serwery nie w Polsce (u mnie też pingi 140-150-200).. mniejsza o nazwę - tak, firmy nazwę.. nie hostingu w sensie "polski" czy "amerykański".. bo to jednak gra rolę.. no chyba, że lubisz wolniej, dalej, itd... tak mi się to widzi po co wymyślać, jest czołówka, wystarczy przejrzeć ostatnich parę wątków... jak się dołączy dobry gracz to na pewno się zacznie sensowna rozmowa na ten temat.. a "krzaki" i inne lipy można olać może się nie znam.. no ale takie mam zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2005 późno juz 00:50 ale jeszcze napisze... uważam ze jeżeli hosting jest polski to ma serwery w polsce... moge powiedziec ze home.pl jest polskim hostingiem... Więc to mi nie wygląda na polskihosting :] Ps. Ktoś mi powie dlaczego pokazuje ze post napisałem o 11? U mnie jest 00:50 i żeczywiscie taka jest a na forum pokazuje ze napisałem o 11 :/ dobranoc ide spac <ziewa> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pat 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2005 To ja też przed snem zdąże napisać, że jeśli chodzi o polski hosting i szybkość to polecam => www.rubikon.pl (WDC). Branoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach