xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2010 Poszukuję grafika do wykonania layoutu dla forum - praca jest o tyle prościejsza iż przedstawiam pracę pewnego grafika i ona ma być do w pewnym stopniu podobna, stawiam wytyczne co z obrazka oraz co ma być zmienione. Nie wymagam żadnych dupereli od grafika (licencje nie licencje) poza wiekiem powyżej 17 lat. Jako że jestem raczej zaufanym kontrahentem $$ dopiero po wykonaniu pracy, w ostateczności pierw jakieś demo, później zaliczka, praca zakończona i reszta pieniędzy dociera. Ceny nie podaje, bo zlecenie musi ocenić ten kto je zobaczy swoim okiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 7894369 odezwij sie do mnie na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Zapraszam na PW. Mamy aktualnie dostęp do dwóch dobrych grafików i mogę zaproponować coś ciekawego. Wiek obu >17 lat, możemy wystawić fakturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2010 Mam sporo wolnego czasu i mogę coś zmontować, odezwij się na PW, z pewnością uzgodnimy coś sensownego. Z ewentualną fakturką też nie będzie problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alex02 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2010 www.allegraf.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2010 http://www.webhostin...ykonam-grafike/ - zapraszam Mam jeden layout przy okazji na odsprzedanie więc może będzie pasował po poprawkach lub tworzymy od 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomboy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2010 Zapraszam na www.bienkowski.pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enes 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 prace>> http://ns1.carbonmade.com/ .gg4952411 . moge zaczynać. mieszkam w zgierzu więc bez problemu można to omówić w cztery oczy.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 Zlecenie dawno wykonane zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enes 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 damn.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach