Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2010 Witajcie, Od dłuższego czasucszukam informacji dot. cen za dobę bez pośrednio w danych hotelach. Chciałbym uniknąć biur podróży w celu zaoszczędzenia paru groszy w zamian na +kilka dni dłużej na urlopie. Pytanie do osób które w ost. czasie byli w w/w miejscowości. Co, gdzie, ile Liczę na to iż znajdzie się osoba która była i wie co i jak. Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2010 Rufik a ktoś na teren Polski jeździ w celu wypoczynkowym przez biuro podróży ? raczej za granicę... ale w Polsce ? Damian, nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź. Może przez godzinę Złote Piaski nie leża w Polsce, tylko w Bułgarii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2010 Ja najpierw pomyślałem "o, do Egiptu się wybiera".. potem "szuka poleceń tanich fajnych rozwiązań" i pomyślałem o Alicante.. a potem dopiero ktoś o Polsce, potem ktoś o Bułgarii.. kurczę, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach