rob9 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2010 Dzień dobry Jestem nowo aktywowanym uzytkownikiem tego forum, jednak jako osoba niezalogowana (bez rejestracji) już jakiś czas czytuje szereg tematów. W chwili obecnej stanąłem przed trudnym wyborem (zważywszy na ilość firm hostingowych) usługodawcy u którego będę hostował póki co dwie strony internetowe. Stąd moja prośba o pomoc we właściwym wyborze (nie jestem zupełnie zielony, wiem czego oczekuje, chcę pisząc tego posta zaoszczędzić czas ). Co do moich wymagań potrzebuje dwóch odrębnych kont www (nie interesują mnie małe dedyki etc) jedno konto będzie przechowywać stronę www (portfolio) zaprzyjaźnionego fotografa/fotografika. zakładany ruch ok 200- 300 wizyt miesięcznie na stronie ok 300-400 zdjęć stąd zapotrzebowanie na transfer szacuje na 5-10GB miesięcznie, zapotrzebowanie na powierzchnie dyskową ok 1GB Drugie konto typowo eksperymentatorskie + jakiś blog na wordpressie (nic wymagającego) Do tego do obu kont podpięte od 2 do 4 domen łączanie (pl/com). Myślę, że na forum znajdzie się wielu przedstawicieli firm, którzy przedstawią swoją ofertę Pozdrawiam Rob9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2010 Zapraszam do zapoznania się z ofertą kont www w Hekko.pl. Myślę, że dobrym wyborem będą konta EasyPack oraz EasyPack+. Za cenę 42,70 zł/68,32 zł brutto za rok otrzymasz odpowiednio 2/4GB powierzchni dyskowej oraz 5/10GB transferu miesięcznego. Nasze serwery są umieszczone w Gdańsku, korzystamy tylko z markowych maszyn IBM. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2010 Ze swojej strony polecę usługi firm : ionic.pl, hekko.pl, jeżeli dodatkowo szukałbyś domeny : masternet.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2010 zapraszam: lux-hosting oraz drugie najmniejsze konto minimini za 15zł rocznie. Myślę że wystarczą, w każdej chwili można zmienić pakiety na większe. Test 7 dni bez żadnych zobowiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2010 Zapraszamy do przetestowania naszej oferty. Co proponujemy: Serwer: SW800Pojemność dysku: 0.8 GB Miesięczny transfer: 8 GB Ilość opcji w cPanel 5 (np. 5 MySQL, 5 Kont FTP, 5 zaparkowanych domen itp.) Cena standardowa: tylko 30 złotych na rok Cena w promocji WIOSNA: 25.50 PLN brutto Serwer: SW2000Pojemność dysku: 2 GB Miesięczny transfer: 30 GB Ilość opcji w cPanel 10 (np. 10 MySQL, 10 Kont FTP, 10 zaparkowanych domen itp.) Cena standardowa: tylko 39 złotych na rok Cena w promocji WIOSNA: 33.15 PLN brutto Serwer: SW8000Pojemność dysku: 8 GB Miesięczny transfer: 120 GB Ilość opcji w cPanel nielimitowana Cena standardowa: tylko 219 złotych na rok Cena w promocji WIOSNA: 186.15 PLN brutto W każdym momencie możliwość zwiększenia planu na wyższy, o wyższych parametrach. Możliwość wyboru panelu administracyjnego: DA lub cPanel Lista Pakietów Hostingowych: http://www.mzhost.co...arehosting.html Aktualne promocje do pakietów: http://www.mzhost.co.uk/promocje.html Oferujemy wsparcie techniczne przez 365 dni w roku (24h na dobę), kontakt poprzez telefon, chat, helpdesk, email. Każde z wyżej wymienionych pakietów posiada bezpłatny okres testowy do 14 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JGH Network 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2010 Witam! Zapraszam do zapoznania się z ofertą OVhost.pl Serwery wysokiej jakości, Polska lokalizacja. Najmniejsze konto ma 2GB powierzchni dyskowej oraz 10GB transferu miesięcznie. Cena to 73,20 zł brutto za rok czasu. Posiadamy również markę Tani-Hosting.NET czyli serwery zlokalizowane w Europie, niższa cena usługi, więcej transferu. Najmniejsze konto to 2GB powierzchni oraz 20GB transferu miesięcznie w cenie 48,80 zł brutto za rok. Wszystkie serwery posiadają 14 dni okresu testowego bez zobowiązań. Zapraszam do zapoznania się z ofertą oraz do kontaktu z nami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2010 Zapraszamy do nas oto oferta : [PakietStart Pojemność: 4GB Transfer 25GB Transfer roczny 300 GB Bazy MySQL nielimitowane Konta E-MAIL nielimitowane Panel Direct Admin TAK Konta FTP nielimitowane Kopie bezpieczeństwa TAK Przekierowania Email TAK Autorespondery TAK Własne filtry poczty TAK Limit domen NIE CGI TAK mod_rewrite TAK mod_python TAK mod_perl TAK CRON TAK PHP5 TAK Dodatkowe IP :TAK Lokalizacja : POLSKA Pakiet Semi Pojemność: 10 GB Transfer 50 GB Transfer roczny 600 GB Bazy MySQL nielimitowane Konta E-MAIL nielimitowane Panel Direct Admin TAK Konta FTP nielimitowane Kopie bezpieczeństwa TAK Przekierowania Email TAK Autorespondery TAK Własne filtry poczty TAK Limit domen NIE CGI TAK mod_rewrite TAK mod_python TAK mod_perl TAK CRON TAK PHP5 TAK Dodatkowe IP :TAK Lokalizacja : POLSKA SemiPro Pojemność: 30 GB Transfer 100 GB Transfer roczny 1200 GB Bazy MySQL nielimitowane Konta E-MAIL nielimitowane Panel Direct Admin TAK Konta FTP nielimitowane Kopie bezpieczeństwa TAK Przekierowania Email TAK Autorespondery TAK Własne filtry poczty TAK Limit domen NIE CGI TAK mod_rewrite TAK mod_python TAK mod_perl TAK CRON TAK PHP5 TAK Dodatkowe IP :TAK Lokalizacja : POLSKA/quote] więcej info na stronie www.freecast.pl pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rob9 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2010 Dziękuję za zainteresowanie, oczywiście zapoznam się z przedstawionymi przez Państwa ofertami. Zachęcam również innych przedstawicieli firm hostingowych do rekomendowania swoich usług ale także użytkowników hostingów o polecenie mi jakiegoś z którego są zadowoleni. Pozdrawiam Rob9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2010 ja ci polecam glowanet.pl - napisz do Adama to ci nawet jakis upust da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach