Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2010 tysiące? nie przesadzaj. Myśle, że 10 pierwszych w zupełności starczy. Jak nie pierwsze 3 linki To ja też się podłącze i napisze tak jak Malu.. Nie ma problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2010 Dnia 5/19/2010 o 23:41, SanKen napisał: Malu odpowiadasz za siebie wiec ty nie masz problemów. A autor posta wyraźnie pytania czy ktoś ma... Szanowny panie regdos zamiast pisać problematycznie posty odpisał byś na mojego posta z pomocnej strony. Wiem że google wie wszystko,ale nie każdy ma czas by szukać tysiące stron.. Wiec jeśli nie udzielasz odpowiedzi na danego posta to proszę wyłącz klawiaturę i nie dogryzaj tym którzy się dopiero uczą. Mogę równie dobrze odpowiedzieć za wszystkich innych I się powtórzę nikt niema problemu z directadminem gdy wyłączy obsługę inno-db w serwerze MySQL ponieważ directadmin sam w sobie nigdzie nie używa inno-db Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2010 Dnia 5/19/2010 o 23:41, SanKen napisał: ale nie każdy ma czas by szukać tysiące stron.. Jak nie ma czasu na to, żeby szukać tysiące stron, to po prostu niech zapłaci komuś, kto potrafi szukać/potrafi to zrobić. A jak ktoś chce za free, to cóż... niestety, musi się trochę wysilić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach