Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2010 Witam, Nie wiem jak wy, ale ja nie mogę nikomu minusa dać, wyskakuje mi alert o wyczerpanym limicie. Moim zdaniem, skoro plusów można dawać chyba 1 na dzień, to z minusami też tak powinno być. Wiele osób dostaje plusa za jakieś poglądy lub pomoc, ale minusa za głupie docinki i złą pomoc nie można dać. Tutaj prośba z mojej strony do administracji aby minusy i plusy były tak samo limitowane. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2010 Minusy nadają wg moich obserwacji tylko moderatorzy. A to chyba dlatego, że zdarzali się co niektórzy złośliwcy, którzy minusowali nie za merytoryczną treść posta, a za osobiste uprzedzenia do co niektórych osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2010 tak, jest dokładnie tak jak napisał Fiercio: minusy mogą dawać moderatorzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach