Gość epox Zgłoś post Napisano Październik 19, 2005 Query failed : SELECT * FROM `linkor_links` WHERE active = "1" AND mainweight != 0 AND url NOT LIKE "%webhostingtalk.pl%" ORDER BY Rand()*(1/mainweight) LIMIT 200 Ten kod jest na samym dole forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Październik 19, 2005 problem - spox, ale czemu dziwny? Jak ktos się katuje linkorami i innymi ***** to musi się z tym liczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Październik 19, 2005 Dokladnie, linkor padl i sie wyswietla zapytanie do serwera. Jesli dlugo nie bedzie dzialac to usune to zapytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2005 wywal linkora w ogole, to wielkie g... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Październik 19, 2005 Nie rozumiem czemu mialoby tak byc? U mnie ten system dziala i sprawdza sie bardzo dobrze. Administrator tez mnie nie goni wiec chyba nie ma problemu. Oczywiscie jesli uslysze jakies konkretne argumenty to wezme je pod uwage. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Październik 19, 2005 a propos błędów.. Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/www/wht/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/wht/db/mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/wht/db/mysql4.php on line 331 phpBB : Błąd Krytyczny Could not connect to the database Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Październik 19, 2005 No ja nie zdazylem nawet zobaczyc tego bledu. Obstawiam problemy z serwerem web.risp.pl (zaczelo sie od bazy, potem apache). Ale gratuluje risp'owi za tak szybkie naprawienie problemu (moze z 3 minuty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach