Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2010 [quote name=lolek ' date='10 April 2010 - 23:12' timestamp='1270933960' post='201851] Strona powinna być zablokowana bez przesady aby ktoś bił biznes podczas tragedii . ślepy jestes ? Najwiekszy biznes robi na chwile obecna TVN Onet.pl ok godz. 11 lezal serwer str gł (przeciazenie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2010 Istny dureń. Poszło info do hetzner.de bo tam ma mądraliński serwerek... Nic nie zrobia Gdyz nie narusza to prawa Niemiec i serwerowni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2010 Damian, ten istny dureń to do mnie było ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2010 Nie, to nie w moim stylu, wiem że ludzie to naiwni frajerzy ale wykorzystać taką tragedię do zarobienia kasy... Trzeba być imbecylem żeby coś takiego zrobić. Gdzie koleś ma domene ? Niech mu ktoś zrobi włam i da tekst że koleś jest wieczną gnidą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach