NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2010 Witam Posiadam dedyka do odstąpienia w serwerowni dmtec.eu Parametry dedyka to: Hardware: AMD PHENOM 64 X4 9650 (4x 2,3 GHz) 16 GB [+ EXTRA Cooling] 2 x 320 GB SATA II Dodatkowy dysk: HP SAS 72GB Więcej Info Bandwidth 100 Mbps System: Windows 2k3 64Bit Możliwe jest postawienie również linuxa. Cena to 900zł Bez opłaty instalacyjnej. Dostępny od zaraz. Kontakt: nice_man@op.pl PM tu na forum. Odstępuje od dedyka gdyż jest już za mocny jak dla mnie i chcę się przenieść na słabszą maszynę. Sposób przekazania maszyny to przepisanie umowy na nowego nabywcę przekazanie pełnych praw do dedyka. Informuje również, że dedyka wynajmuje już ponad rok i nie miałem żadnych niezapowiedzianych padów. Uptime 99% jedynie na początku były problemy ale dzięki pomocy administracji serwerowni szybko się uporałem. Doskonały kontakt z firmą w razie jakichkolwiek pytań służą zawsze pomocą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2010 Oferta dalej aktualna. Czekam na ofertę cenową za dedyka Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2010 Odstąpi tego dedyka od 14.03.2001 do 7 maja za kwotę 500zł na testy bądź do zabawy.. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2010 jakieś te daty szalone są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach