Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Ma ktoś tam konto, jak się sprawuje ? Zaciekawiła mnie ich oferta bo mają płatności Dot-pay a przydał by mi się hosting za granicami polski (chyba wiadomo dlaczego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Stabilność jest ok, śmiało mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2010 Z supportem nieco gorzej, zdarza się że strasznie wolno odpowiadają. No i jeżeli nie przeszkadza Ci ten okropny Plesk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2010 Z supportem nieco gorzej, zdarza się że strasznie wolno odpowiadają. No i jeżeli nie przeszkadza Ci ten okropny Plesk Support to ja mam w 4 literach (byle by szybko naprawiali awarie), a do pleska nic nie mam, lepiej mi się na nim pracuje niż na c-panelu, a po za tym potrzebuję hosta do wiadomego celu więc mam gdzieś panel którym będę zarządzał kontem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2010 Support to ja mam w 4 literach (byle by szybko naprawiali awarie), a do pleska nic nie mam, lepiej mi się na nim pracuje niż na c-panelu, a po za tym potrzebuję hosta do wiadomego celu więc mam gdzieś panel którym będę zarządzał kontem Zobaczymy czy będziesz taki cwany z tym supportem:) Nie, nie wiemy do jakiego celu bo jest ich milion a szklane kule mamy w naprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2010 Support to ja mam w 4 literach Pewnie z czasem zmienisz zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2010 Pewnie z czasem zmienisz zdanie Chyba gorzej niż na boo.pl być nie może, a co do przeznaczenia tego hostingu to coś podobnego do warezu ale nie do końca to będzie warez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2010 Chyba gorzej niż na boo.pl być nie może Nie wiem jak jest w boo.pl , jednak to forum widziało przypadku odpowiedzi po 14 dniach z helpdesku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raptus 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2010 Jakieś nowe opinie? Chciałbym tam do nich przenieść kilka swoich stron i przerzucić trochę rzeczy większych wymagających większej pojemności i żrących transfer. Razi mnie tylko brak jakichkolwiek danych firmy, tego ile lat są na rynku i innych informacji świadczących o tym że firma nie zniknie zaraz. Na dużą ilość stron, ftp i podobnych 275zł brutto za 6 miesięcy za resellera jest chyba całkiem niezłą propozycją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HacKedByX*Team 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2010 Jakieś nowe opinie? Chciałbym tam do nich przenieść kilka swoich stron i przerzucić trochę rzeczy większych wymagających większej pojemności i żrących transfer. Razi mnie tylko brak jakichkolwiek danych firmy, tego ile lat są na rynku i innych informacji świadczących o tym że firma nie zniknie zaraz. Na dużą ilość stron, ftp i podobnych 275zł brutto za 6 miesięcy za resellera jest chyba całkiem niezłą propozycją? ja wziąłem okres testowy i ogólnie jest ok, konto unlimited trafic, rzadkie przymułki ogólnie dobrze tylko ten plesk ogólnie to zależy jakie "wielkie" rzeczy chcesz tam przenieść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach