Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Witam, Piszę ten post z prośbą czy ktoś by mógł mi uzyczyć VPS (nie musi mieć duzych wymagań) za free, proszę ponieważ nie chce wydawać pieniędzy na razie na maszyny chociarz wiem ze w active hosting jest za 20 zł. Chciałbym sprawdzić jak to jest na VPS, bo obecnie pracuje ciągle tylko na VMware Mam nadzieje ze będzie ktoś tak dobro duszny i mógłby wspomóc mnie trochę, jakieś wynagrodzenie bym dał, nie finansowe ale np: linkiem, mailingiem chodzi tutaj o wysłanie z reklamą hostingu PS. taki serwer wystarczał by mi do końca weekendu czyli do niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Pogadaj z Panem Markiem z HitMe - bardzo miło idzie się z Nim dogadać o wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Chciałbym sprawdzić jak to jest na VPS, bo obecnie pracuje ciągle tylko na VMware Pracując na vmware, możesz sobie postawić vpsa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Napisałem do hitme może jakoś pozytywnie odpiszą, jeżeli ktoś ma niepotrzebny VPS chętnie bym go przygarnął do celów edukacyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Oferuje darmowy Hosting WWW Kto zainteresowany proszę pisać Z takim podpisem, to nie wiem, czy Ci ktoś udostępni VPS-a za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Oj.. nie czepiajcie się szczegółów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Oj.. nie czepiajcie się szczegółów. Ale to jest dziwne, masz pieniądze na maszyne/ Resellera, żeby udostępniać konta hostingowe, a nie masz, 20 zł na VPSa ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Nie chcę rzucać tutaj bezpodstawnych oskarżeń ale wydaje mi się że bigsmok posiada na tym forum jeszcze inne konto... Mogę się oczywiście mylić - moje prywatne zdanie. W ionic.pl masz VPSy od 17zł (za 10zł w http://active-hosting.pl/ już masz VPSa). Pozbieraj wszystkie swoje drobne pieniążki i kup - nie proś innych. Kupisz - masz 30dni - możesz robić co Ci się tylko podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2010 Aha rozumiem, a co do drugiego konta? Jakie to jest? Mozna o nick ? Bo jakoś sobie nie przypominam zebym zakładał jeszcze jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Maj 2, 2010 odświezam temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2010 Napisz do VPS4u.pl Może nie za darmo,ale nawet jest możliwość płatności SMS. Zawsze można porozmawiać z adminem o ewentualnym przystosowaniu oferty dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Maj 3, 2010 Napisałem, ale odpowiedź była negatywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2010 Napisałem, ale odpowiedź była negatywna. Może spróbujesz pipni.cz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach