pieto 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Witam, jak w temacie. Win 2008 r2 (+plesk), serwer z pakietu kimsufi na ovh. Wszystkie próby uruchomienia Windowsa, w róznych trybach - Awaryjnym, Awaryjny z lini polecen, a także przywracanie systemu kończy wyrzutem na niebiesko, pytanie teraz czy poza reinstalacja idzie coś z tym zrobić ? Generalnie mam też wrażanie że to wina sprzętu - potrafi to w dziwnym momencie wyrzucić - generalnie nie określonym czasem po kliknieciu zaloguj, czasem przed pokaznie okna kont, co prawda robiłem proste testy sprzętowe - to nic sie ni działo szczególnego (poza niestablinością, która była od już od długiego czasu.) Mam też kopie systemu - jako luźne pliki , czy powinno zadziałać po prostu przegraniu ? problem tylko ze win-resque (VNC) przegrywanie idzie jak krew z nosa. z góry dzięki za podpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Zapuść pełnego memtesta. PS: Masz dostęp do BIOSu maszyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieto 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Zapuść pełnego memtesta. PS: Masz dostęp do BIOSu maszyny? Do biosu nie mam, spróbuje jeszcze z tym testem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach