Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2010 Admin wporządku, z kontaktem niema problemu ale z security na sharedach mogli by popracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d3d!k 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2010 Admin wporządku, z kontaktem niema problemu ale z security na sharedach mogli by popracować Ty hakerze! informowałem Administratora że jest możliwość że sharedy są słabo zabezpieczone prawie miesiąc temu jednak nie był zainteresowany ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 A co to za niebezpieczeństwo ? Czekam na informację na PW a @d#d!k o ile dobrze pamiętam to chciałeś darmowe konto w zamian za coś.... ? to troszkę mało etyczne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d3d!k 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 A co to za niebezpieczeństwo ? Czekam na informację na PW a @d#d!k o ile dobrze pamiętam to chciałeś darmowe konto w zamian za coś.... ? to troszkę mało etyczne ... Dałem tylko taką alternatywę dla mojej propozycji ) nigdy nic za darmo. Moja propozycja była według mnie bardzo opłacalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach