P4N 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Witam serdecznie, proszę o pomoc w wytypowaniu najlepszego hostingu pod forum dyskusyjne. Szacuje, że forum będzie dziennie oglądane przez 8-12 tysięcy uu. Problemem wydaje się jednak ilość użytkowników 'online' bowiem co najmniej raz w tygodniu w godzinach 14-18 (z uwagi na wydarzenie sportowe) prawdopodobnie ilość użytkowników online przekroczyć może nawet 2 tysiące... Skrypt forum - SMF. Dodatkowe wymagania: skrzynka mailowa, autorespondery, aliasy, subdomeny, jakiś przyjazny panel do zarządzania i okres testowy. Marzeniem byłaby firma polska z maszynami poza granicami Naszego kraju Chciałbym uniknąć VPS'a bo przy moich zdolnościach, a raczej ich braku, musiałbym liczyć się z na prawdę dużymi kosztami administracji i innych. Dlatego celowałbym w jakiś na prawdę wydajny hosting, z dobrym supportem. Da radę? Jak da, to co mi polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 2k online na shared ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P4N 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 2k online na shared ? Naiwny ja, ale spytać zawsze można VPS chyba powinien dać radę? Coś dobrego i taniego i koniecznie managed? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na hosting dedykowany http://statnet.pl/hosting/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2010 Mogę prosić o jakiś link na pw? Jak rozumiem to forum już istnieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach