FilipS 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2010 Witam, mam taki problem: Posiadam serwer w HekkoNET jak wrzucam na niego pliki np. WordPressa to same się ustawiają prawa dostępu do plików na takie jak powinny. Kupiłem sobie również serwer VPS z DA wszystko już skonfigurowałem ale prawa dostępu plików np. w WordPressie muszę ustawiać ręcznie. Co zrobić żeby na moim VPSie te prawa dostępu ustawiały się automatycznie tak jak jest w HekkoNET? Może jest jakiś plugin do DA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2010 Uruchom PHP w trybie cgi/fastcgi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipS 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2010 a jak to zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 klik ... - linki na forum to tylko pomoc do własnej adaptacji tam częśc opcji do zmiany jest choć za fastcgi bym się nie brał przy braku doświadczenia, jeśli nie zależy Ci bardzo na jakiejś wielkiej wydajności daj suphp z custombuilda - opis znajdziesz także w g lub forum DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach