Xamael 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2010 Da sie w Hetznerze zwiększyc jakoś przepustowość łącza? Te 100Mbit jakoś mnie nie ratuje bo przy rzucaniu dużych plików (static content) to te łącze raczej mi nie styknie za bardzo, da sie to zwiększyć do 200 czy 300 MBit? Na stronie nie ma nic na ten temat, albo ja nie znalazłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2010 Co prawda jest tu na forum kilka osób, które korzystały/korzystają z usług hetznera, ale nie lepiej byłoby po prostu zadać to pytanie bezpośrednio im? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2010 Da sie w Hetznerze zwiększyc jakoś przepustowość łącza? Te 100Mbit jakoś mnie nie ratuje bo przy rzucaniu dużych plików (static content) to te łącze raczej mi nie styknie za bardzo, da sie to zwiększyć do 200 czy 300 MBit? Na stronie nie ma nic na ten temat, albo ja nie znalazłem. Jej co za czasy ludziom już setka nie wystarcza Nie da się raczej - ale warto do nich napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach