oxytocin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2012 To jak to w końcu z tym 2hi.pl jest? Bo nie wiem korzystać czy nie ;P Ceny mnie kuszą. Jakaś jedna inteligentna i profesjonalna opinia by się przydała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2012 (edytowany) Jakaś jedna inteligentna i profesjonalna opinia by się przydała... Hosting korzysta z serwerów duu.pl więc masz załatwione profesjonalne zaplecze. Niestety nic nie można napisać o obsłudze, helpdesku czy BOK, to musiałbyś już przetestować samodzielnie. Zobacz czy nie oferują jakiś kont testowych. Edytowano Wrzesień 19, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ledwo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2012 Z tego co wiem, firma cały czas się rozwija. Niedawno przejęli część firmy arsmedia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geek 5 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Helpdesk stoi na wysokim poziomie - bez zarzutu. Na fanpagu ich można teraz znaleźć 10 % zniżki na wszystkie usługi. A co do kont testowych warto zapytać... ja od razu wykupiłem i bylem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 23, 2012 hosting szybki i wydajny, pomoc techniczna (mimo że potrzebna prawie wcale, bo wszystko działa jak w pacierzu) 24 h na dobę jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kremowy 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2012 Ta zniżka jeszcze działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2012 Już nie Ale z tego co wiem 2hi pewnie znowu coś wymyśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geek 5 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2012 A skąd Ty wiesz takie rzeczy smoky? Ale też bym się ucieszył, gdyby 2hi wypuściło znowu jakąś promocję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach