Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Witam. Czy jest jakiś grafik, który stworzyłby dla mnie małe logo (125x125). Potrzebuję tego loga do reklamy, a sam nie potrafię tego zrobić (kompletnie się nie znam na photoshopach i gimpach) Prosiłbym aby na logu znajdował się napis "Ventrilo za sms" (jakąś ładną czcionką) wymiary 125x125 no i w tym powinien znajdować się adres strony: debx.pl . Na jakimś ciekawym tle:P Jakby ktoś się tego podjął byłbym bardzo wdzięczny Nie liczę na fajerwerki, tylko na dość schludny obrazek B) Z góry dziękuję ślicznie. Pozdrawiam Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 oferujesz w zamian kasę czy wdzięczność? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Myślałem nad darmowym logiem B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Myślałem nad darmowym logiem mogę ci coś skrobnąć napisz na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 (edytowany) Witam. Czy jest jakiś grafik, który stworzyłby dla mnie małe logo (125x125). To stać Cię na reklamę w Adtaily, a nie masz na logo? Edytowano Kwiecień 2, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 To stać Cię na reklamę w Adtaily, a nie masz na logo? Tak, bo za reklamę zapłacę 5.70zł, a za logo pewnie ponad 50zł, bo wiem jak graficy się cenią. Poza tym nie każdy przelicza wszystko na pieniążki B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 50 złociszy to i tak niska cena. A na to jak się "cenią" graficy nie ma co narzekać, to nie jest łatwy kawałek chleba :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach