wojteek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Witam , proszę o pomoc w wyborze serwera dla serwisu 5 GB, transfer 5GB na mies, 300 wejść dziennie, czy starczyłby hosting współdzielony, może jakieś propozycje, jestem zainteresowany, dzięki , acha w serwisie są fotografie ok 500 KB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Spokojnie starczy shared, nie podałeś widełek cenowych, więc trudno coś wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wojteek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Spokojnie starczy shared, nie podałeś widełek cenowych, więc trudno coś wybrać. do 600 zł, tylko tam jast kilka tys zdjęc 500 KB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Witam Zapraszam do nas - http://glowanet.pl/hosting.html Pakiet z 6GiB miejsca - Light, za 95zł netto rocznie. Pozdrawiam Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Zapraszam do przetestowania naszej oferty: Co proponujemy: Serwer: SW8000Pojemność dysku: 8 GB Miesięczny transfer: 120 GB Ilość opcji w cPanel nielimitowana Cena standardowa: tylko 219 złotych na rok Cena w promocji WIOSNA: 186.15 PLN brutto W każdym momencie możliwość zwiększenia planu na wyższy, o wyższych parametrach. Lista Pakietów Hostingowych: http://www.mzhost.co...arehosting.html Aktualne promocje do pakietów: http://www.mzhost.co.uk/promocje.html Oferujemy wsparcie techniczne przez 365 dni w roku (24h na dobę), kontakt poprzez telefon, chat, helpdesk, email. Każde z wyżej wymienionych pakietów posiada bezpłatny okres testowy do 14 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Witam , proszę o pomoc w wyborze serwera dla serwisu 5 GB, transfer 5GB na mies, 300 wejść dziennie, czy starczyłby hosting współdzielony, może jakieś propozycje, jestem zainteresowany, dzięki , acha w serwisie są fotografie ok 500 KB Bez problemu pójdzie to na współdzielonym hostingu. Proponuję ci konto HOME lub MEDIUM na TUROX.PL w zależności od potrzebnej pojemności. Konto zakładasz sobie sam w minutę, nie musisz podawać też żadnych swoich danych z wyjątkiem adresu w bezpłatnym okresie próbnym, który trwa dwa tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Czy on w pierwszym poście wyraził zgodę że chce otrzymywać oferty od firm ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Paweł: nie musiał, to nie jest dział z zapytaniami, tylko piaskownica, więc ja osobiście nie widzę problemu w tym, że firmy podają oferty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Dobra, moja wina, nie przeczytałem nazwy działu B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach