Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Jak czytamy na stronie PLIX: W dniu dzisiejszym do PLIX dołączyła Telekomunikacja Polska SA. TPSA to jeden z najstarszych i najbardziej znanych polskich operatorów telekomunikacyjnych. Serdecznie witamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 http://www.webhostingtalk.pl/topic/23036-tp-w-plix/page__p__198817__hl__tpnet%20plix__fromsearch__1entry198817 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 http://www.oferty.net/mieszkanie-do-wynajecia-dwupokojowe-miedzinskiego-rawicz-rawicki,m14845378 nie o to chodzi B) /bin/date Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Jak czytamy na stronie PLIX: Ja się przyznam, że zapomniałem o tym jaki dziś dzień i po przeczytaniu pierwszego posta z tego wątku zacząłem widzieć przed oczyma duże sumy pieniędzy w postaci zniżek na łącza B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Oo chociaz jeden ^^ ps. Ten rawicz to sie przez pomylke wstawil B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Pytanie - Wpinając serwer w PLIX już nie trzeba kupować osobnego pasma dla TPSA ? (chyba głupie pytanie ale nie wiem) Mam nadzieję, że to też apropo /bin/date B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Pytanie - Wpinając serwer w PLIX już nie trzeba kupować osobnego pasma dla TPSA ? (chyba głupie pytanie ale nie wiem) PLIX to punkt wymiany ruchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 A może warto by przeczytać temat.. ? http://www.webhostingtalk.pl/topic/23036-tp-w-plix/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Wiem i ja teraz rozumiem to tak, że jeżeli jest TP to nie muszę go brać jako osobną usługę do kolokowanego serwera tak jest ? czy nie Nie. A może warto by przeczytać temat.. ?Może warto spojrzeć na datę? B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Może warto spojrzeć na datę? Nawet 1-szego kwietnia trzeba trochę powagi zachować B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 Wiem i ja teraz rozumiem to tak, że jeżeli jest TP to nie muszę go brać jako osobną usługę do kolokowanego serwera tak jest ? czy nie B) Nie, plix odciąży Ci łącze jako jeden z większych punktów - sporo operatorów, osiedlówek etc. Albo wpinasz się sam do LIMu albo płacisz za transmisję - wymieniasz się ruchem z operatorami którzy są wpięci do plix. Warto brać sobie takie pakiety trochę świata/trochę plixu - wtedy fajnie się ten ruch rozkłada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2010 nie o to chodzi /bin/date Toż właśnie o to mi chodziło, co by ludzie obczaili prawdziwy temat B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach