4r73k 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 Witam. Potrzebuję shella z opcją cyklicznego nagrywania audycji z radia internetowego (myślę o streamripper + cron). Oczywiście tylko dla użytku własnego. Nagrywanie 5 dni w tygodniu ok. 1h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 rootnode.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
4r73k 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 A coś tańszego? Codziennie pobierałbym nagrany plik, więc powierzchnia nie musi być duża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ahes 83 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 A coś tańszego? Codziennie pobierałbym nagrany plik, więc powierzchnia nie musi być duża. A twoje domowe łącze tego nie uciągnie? Odpal sobie zgrywanie na localhoście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 myślę o streamripper + cron Jeśli to ma być o kokretnej godzinie to at będzie chyba lepszym rozwiązaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Jeśli to ma być o kokretnej godzinie to at będzie chyba lepszym rozwiązaniem. Z powodu? At robi coś jeden raz i zapomina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Z powodu? At robi coś jeden raz i zapomina. mój błąd, zapomniałem że cron może wykonywać zadania również w konkretne dni B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach