janek45 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2010 Jest tak lepiej,że od wczoraj moje forum jest zamknięte dla wszystkich użytkowników.Otrzymujemy zgodną wiadomosć:Critical Error.Could not connect to the database.Na moją interwencję pocztową otrzymałem odpowiedz:użytkownik podany w pliku konfiguracyjnym forum nie ma uprawnień do łączenia się z bazą danych podaną w pliku konfiguracyjnym, proszę dodać użytkownika do bazy danych w cpanelu a problem powinien ustąpić. Moglibyscie podawać chociaż rzetelne informacje a nie puszczać ludzi w maliny.Ostatecznie zapłaciłem za usługę.I to za dwa lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2010 Numer ticketu proszę.... Kolejna sprawa nie pomylił Pan nas z inną firmą? Nie mamy w swojej ofercie kont z cPanel-em Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janek45 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2010 Rzeczywiscie.Bardzo przepraszam.To dotyczyło webd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2010 Nic się nie dzieje, każdemu się może zdarzyć :-) Jak jakiś mod to będzie czytał to proszę o wyczyszczenie tematu. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach