adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2010 A oto demko panelu http://195.162.24.200 login: rychu hasło: wsk panel nie jest wgrany na odpowiedni serwer także uruchomienie usługi jest niemożliwe ale po wgraniu na vps lub dedyka działa bez problemu. Panel admina nie mogę pokazać ponieważ są tam ważne dane do serwer kontakt: wsk125q@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2010 A screeny do admina? Jest system płatności sms/formularze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2010 demo to demo, pokaz cala aplikacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 demo to demo, pokaz cala aplikacje. Juz pisałem nie moge pokazać panelu admina. Panel admina ma taką samą grafikę jak panel użytkownika i mam możliwość zakładania kont blokowania konfiguracja serwera, możliwość dodania serwera dedykowanego lub vps itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 Po 1 to napisz w w dziale giełda Po 2 ten panel bardzo przypomina mi panel Marczaka. Edycja:a screeny możesz wrzucić z panelu adma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 Po 1 to napisz w w dziale giełda Po 2 ten panel bardzo przypomina mi panel Marczaka. Edycja:a screeny możesz wrzucić z panelu adma? Pisałeś mi na gg ze nie jesteś zainteresowany, a ja tego panelu nie muszę sprzedawać (nie zależy mi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach