kubu65 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Witam, jestem posiadaczem vps z plesk 9.3 do wczoraj dokładnie do 1 w nocy wszystko ladnie śmigało, no ale oczywiście musiało się coś zepsuć ;/. Po wejściu do panelu klienta dostaje: i mam tak kiedy przechodzę do każdej inne zakładki oprócz zarządzania serwerem Na meila dostałem wiadomość: Watchdog was stopped at Mar 29, 2010 01:00 AM. Security scans number: 1. Events: [Mar 22, 2010 01:00 AM] Security scanning report is in the file /usr/local/psa/var/modules/watchdog/report/security_2010-03-29. raport zawiera: [ Rootkit Hunter version 1.3.4 ] Checking rkhunter data files... Checking file mirrors.dat [ No update ] Checking file programs_bad.dat [ No update ] Checking file backdoorports.dat [ No update ] Checking file suspscan.dat [ No update ] Checking file i18n/cn [ No update ] Checking file i18n/de [ No update ] Checking file i18n/en [ No update ] Checking file i18n/zh [ No update ] Checking file i18n/zh.utf8 [ No update ] Invalid option specified: --report-mode najciekawsze jest do że od tamtej pory nie mogę włączyć usługi "psa" (czyli panelu admina - tego do zarządzania stronami, domenami itd.) załączam jeszcze taki screen, próbę włączenia przez shella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach