Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2010 Witam. Czy posiada ktoś z forumowiczów darmowy, działający panel Ventrilo? Ze starszych tematów udało mi się pobrać jakieś 2, tylko, że oba nie działają... Mianowicie, jest problem z bazą danych. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł mi podesłać taki panel, albo bazę danych. Z góry dziękuję ślicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2010 Witam ja posiadam panel do Ventrilo autorski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szatyniak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Marczak z tego forum sprzedaje panel Ventrilo taki jaki ma np. ventrilosrv.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Może ma ktoś do niego jakiś kontakt? Nie mogę się z nim skontaktować, ponieważ ma zapchaną skrzynkę Z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Witam, posiadam panel do vetrilo specyfika panelu: users: stop start restart status serwera ON, OFF konfiguracja serwera zmiana hasła informacje o koncie Admin: Dodawanie użytkowników blokowanie konfiguracja serwera informacje o wszystkich serwerach i użytkownikach itd cena 300zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Pokaż demo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 czekamy na demko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Bez urazy dla Marczaka, ale już jakiś czas temu miałem okazję widzieć Jego panel. Pod czyjeś prywatne serwery może i przejdzie, ale pod hosting? W żadnym wypadku, no chyba, że sprawdzanie co x minut w cronie, czy jakiś plik istnieje i podejmowanie wg. tego jakiejś akcji to profesjonalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Kolego, to był mój pierwszy panel tego typu właśnie powstaje nowa wersja obsługująca nie tylko Ventrilo ale także inne serwery głosowe / gier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2010 Jutro będzie demko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2010 A oto demko panelu http://195.162.24.200 login: rychu hasło: wsk panel nie jest wgrany na odpowiedni serwer także uruchomienie usługi jest niemożliwe ale po wgraniu na vps lub dedyka działa bez problemu. Panel admina nie mogę pokazać ponieważ są tam ważne dane do serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 Panel admina nie mogę pokazać ponieważ są tam ważne dane do serwera Tzn ? To jak to jest rozwiązane ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 działa to na funkcji ssh2_connect() Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2010 Więc szału nie ma, a napisanie takiego czegoś (bez aplikacji typu klient - server) to chwila roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Podobnie działa SWIFT i właśnie z tego powodu zastanawiam się dlaczego wszyscy tak go lubią. Można coś kasować za taki panel, ale moim zdaniem 300zł to za dużo. W gruncie rzeczy kilka komend ssh opakowanych w interface. Nie ma wirtualnego portfela i całej masy pozostałych potrzebnych funkcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 a jakie funkcje jeszcze ci trzeba ?/ jeżeli chcesz panel do profesjonalnych zastosowań to mogę napisać gdzieś koło 15 Kwietnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach