blackredwhite 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2010 Witam, Kupie lub odnajme od kogoś konto reseller z Direct Adminem. Piszę panel administracyjny pod hosting i chciałbym tylko wiedzieć czy wszystko działa dlatego nie jest mi potrzebne ani dużo transferu ani dużo miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2010 http://allegro.pl/item978460458_serwery_reseller_15gb_600gb_directadminpl_promocja.html 6zł to nie majątek;p Serwer działa wporzo miałem u nich resellera przez pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2010 Z Allegro to byłbym ostrożny. Poszukaj na forum, o ile sie nie mylę Hekko ma Direct Admin Nie mam jednak pewności, zapytaj te firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2010 Prohost/Hekko/neteasy/ionic/vipower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2010 Prohost ma cpanel. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2010 (edytowany) Kiedyś mieli DA, nie sprawdziłem, teraz na stronie nic o tym nie jest napisane. Edytowano Marzec 28, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach