Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Mam pytanie. Czy za wykonanie na jakiejś stronie popularnego ab(które jak wiadomo nieraz prowadzi do padu ) grozi jakaś kara? Można kogoś pozwać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Kodeks Karny: Art. 268a. § 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa, zmienia lub utrudnia dostęp do danych informatycznych albo w istotnym stopniu zakłóca lub uniemożliwia automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przekazywanie takich danych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Słyszałem, że się ostatnio tym bawiłeś :-) Czyżbyś miał z kimś problemy? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Słyszałem, że się ostatnio tym bawiłeś :-) Czyżbyś miał z kimś problemy? ;-) Poszło PW, ja się niczego nie obawiam. Po prostu, ciekawość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Jeśli ustawi się odpowiednio serwer WWW to bez problemu wytnie on benchmarka (przynajmniej z ustawioną wysoką ilością wywołań). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach