Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Witam, wgrałem sobie na serwerek z proserwer WHMCS v4.1.2 aby sprawdzić czy działa i w niektórych działach pokazuje mi się biała strona (w Panelu Administracyjnym). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Podaj adres whmcsa. Ioncube jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Napisz do supportu WHMCS z opisem problemu. Włącz raportowanie błędów. Wklej im logi PHP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Bez ION`a powinien pokazac komunikat o tym. Czy czasem nie przenosiłeś z innego serwera WHMCS? Może sesja PHP inna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Dlaczego nie korzystasz z najnowszej wersji WHMCS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Dlaczego nie korzystasz z najnowszej wersji WHMCS ? Czy według Ciebie każdy ma dostęp do aktualizacji? Okej jeżeli ktoś na licencje miesięczną, ale sporo osób znam co ma licencje typu owned a tam aktualizacje są tylko na rok To że kilka dni temu wyszła nowa wersja, nie znaczy że od razu każdy ma się rzucać na nią i aktualizować, bo akurat wiem że za kilka dni znowu wyjdzie patch, który będzie naprawiał błędy ostatniego wydania. bigsmok, nie napisałeś jednej ważnej rzeczy, na których dokładnie stronach pojawia Ci się biała strona To jest ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Mozecie mi powiedziec jak sie tworzy nowy "produkt" w WHMCS (np: pakiet hostingu) gdzie dokładnie wejść w Panelu. Edit://a błąd jest np kiedy wejde w Panelu admina w ORDERS i kliknę na nazwę użytkownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2010 Dodaj najpierw serwer, potem w setup>product services dodajesz pakiety i ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach