imrozian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Witam Szukałem ale nie udało mi się znaleźć nigdzie dodatku lub modyfikacji DA w taki sposób aby użytkownik miał dostęp do wielu adresów IP i samodzielnie z pod swojego panelu mógł rozdzielać te IP na swoje domeny. Już wiele hostingów publicznych to ma tak więc takie coś jest na pewno ale gdzie? Bardzo proszę o pomoc z tym tematem - może być też odpłatnie Pozdrawiam PS: Potrzebuję to dla swoich potrzeb nie pod hosting www (nie będę stawiał konkurencji ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Wszystkie firmy mają własny plugin do tego napisany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imrozian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 A jest morzliwość odkupić taki plugin od kogoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Możliwość*. Napisz a się dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imrozian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Temat do zamknięcia - już mam (szkoda że nikt z tego forum nie chciał pomóc mając już te rozwiązania u siebie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imrozian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2010 Jeśli ktoś poważnie zainteresowany jest tematem i też poszukuje takiego dodatku zapraszam tu: http://www.webhostingtalk.pl/topic/23290-sprzedam-plugin-do-da-jedno-konto-wiele-ip/ działa wyśmienicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach