adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2010 Witam, czy ktoś jest zainteresowany panelem shoutcast za 10zł /mc Panel obsługuje serwery shoutcast , autopiloty(aac, mp3, tv), erds. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2010 demo daj i kto jest autorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2010 demo daj i kto jest autorem Ja jestem autorem. A co do panelu wygląda to tak, dostajesz dane do panelu admina tam wpisujesz dane do swojego serwera i tworzysz konta użytkownikom (do plików nie masz dostępu ) A jak byś chciał kupić panel z pełnymi prawami do niego to cena wynosi 4000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2010 Daj demo, nikt kota w worku nie kupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2010 Daj demo, nikt kota w worku nie kupi. Pytam się czy ktoś jest zainteresowany bo musze kupic serwer, chce się tylko zorientować czy są chętni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2010 Jeżeli będzie demo to i się znajdą chętni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam12 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Już pisałem na temat demka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2010 Już pisałem na temat demka Co z tego? Chętni na pewno są. Kota w worku nikt nie kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach