tytus321 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2005 przeryłem dosc poważnie forum i cpanel i nie moge z jedną rzeczą się uporać: po wejściu przez ftp na serwer widać straszny burdel: jakies katalogi nieznane, public_ftp, public_html, poczta, pliki konfiguracyjne itd. :?: Gdzie można, jeśli można, ustawić, żeby user po wejsciu przez ftp był odrazu w public_html, bez możliwości przejscia o poziom wyzej z katalogu public_html? Moge to zrobic w cpanel? czy to admin musi w whm? poproszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ppalka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2005 dodajac konto ftp mozesz ograniczyc tylko do konkretnego katalogu w ramach konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytus321 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2005 dodajac konto ftp mozesz ograniczyc tylko do konkretnego katalogu w ramach konta od mojego pytania miną jutro 2 miesiące i znalazłem na nie odpowiedz, ale bardzo dziękuję za pomoc :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach