Gość Fo Zgłoś post Napisano Październik 16, 2005 Witam, poszukuję artykółów na temat bezpieczeństwa linux, czy któryś z Was drodzy forumowicze pomógłby mi wskazując kilka interesujących url'i ? Bezpieczeństwo wiadomo - szeroki temat, nawet bardzo szeroki - mnie akuratnio interesują informację na temat bezpieczeństwa skryptów CGI, PHP oraz Firewall. Czy ktoś z Was zna, dobre artykuły które są godne polecenia ? Proponuję również aby ten topic, przykleić i zbierać w nim linki do artykułów w pdf na temat bezpieczeństwa. To przecież forum na temat spraw technicznych i bezpieczeństwa - myślę więc iż taki topic byłby jak najbardziej na miejscu. edit: w sumie, każdy z nas, szuka systematycznie artykułów na tematy związane z administracją, każdy z nas coś czyta - zbierzmy to w jedno miejsce. Pozdrawiam, Artur Kwiatkowski alias Fo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2005 http://www.ebook.int.pl/ - Zbiór ebooków infomtatycznych(PL) Moze niedlugo beda tez po angielsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozmu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2007 Stronie zakończyła działalność... czy coś w tym stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach