Cal Rivers 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 Witam Szukam serwera z automatyczną instalacją wp, mały z możliwością powiększenia i abym miał kilka dni na wypróbowanie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 Szukam serwera z automatyczną instalacją wp Z tego co mi się wydaje, to hostingi płatne != darmówki, które najczęściej nie mają możliwości edycji plików poprzez FTP, stąd też mają instalatory wszelakich skryptów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cal Rivers 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 Z tego co mi się wydaje, to hostingi płatne != darmówki, które najczęściej nie mają możliwości edycji plików poprzez FTP, stąd też mają instalatory wszelakich skryptów Po prostu nie chce marnować czasu na przesyłanie od nowa skryptu na serwer. Z tego co pamiętam to superhost ma takie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 U nas w Fantastico masz automatyczną instalację skryptu WP: http://www.mzhost.co.uk/sw2000.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 Po prostu nie chce marnować czasu na przesyłanie od nowa skryptu na serwer. Z tego co pamiętam to superhost ma takie coś. Czasu? Przecież wp rozpakowany ma poniżej 10 MB. Masz modem 14400 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JGH Network 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 Witam! Polecam skorzystanie z oferty serwerów Tani-hosting.net, posiadamy Installatron umożliwiający instalowanie wielu różnych skryptów w tym również Wordpressa. Każdy klient posiada 14 dni okresu testowego. Możliwe również płatności miesięczne oraz SMS. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 Po prostu nie chce marnować czasu na przesyłanie od nowa skryptu na serwer. Z tego co pamiętam to superhost ma takie coś. Można przecież wysłać spakowane. pzdr ps. u nas jest installatron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cal Rivers 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 Czasu? Przecież wp rozpakowany ma poniżej 10 MB. Masz modem 14400 ? To były czasy (mam 2mb) Podam ci przykład właśnie założyłem konto na którymś z hostingów i pół godziny wysyłałem 100plikow z 600-set. Po przesłaniu 150plików serwer się zawiesił i nic nie działa Jak pech to pech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 A czym to przesyłasz? Co to za serwer? Brzmi z lekka jak parodia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 To były czasy (mam 2mb) Podam ci przykład właśnie założyłem konto na którymś z hostingów i pół godziny wysyłałem 100plikow z 600-set. Po przesłaniu 150plików serwer się zawiesił i nic nie działa Jak pech to pech. Zadzwoń albo napisz do nich niech ci wrzucą wordpressa na konto po prostu, na pewno mają przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cal Rivers 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2010 Zadzwoń albo napisz do nich niech ci wrzucą wordpressa na konto po prostu, na pewno mają przecież. Mają wersje instalacyjną ale angielską a chce polską i mam problemy z kodowaniem znaku ź bo resztę dobrze mi pozmieniało. Kolejny hosting, po przegraniu na serwer pokazuje biały ekran przy instalacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2010 Mają wersje instalacyjną ale angielską a chce polską i mam problemy z kodowaniem znaku ź bo resztę dobrze mi pozmieniało. Kolejny hosting, po przegraniu na serwer pokazuje biały ekran przy instalacji Coś masz zrypane chyba. Załóż testowe konto tutaj, ja ci wgram tego worpressa w polskiej wersji i sprawdzimy gdzie robisz błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2010 Zapoznaj się proszę z ofertą kont www w Hekko.pl. Wstępnie proponuję pakiet EasyPack z 2GB powierzchni i 5GB transferu miesięcznego, powinno to zaspokoić całkowicie Twoje potrzeby. Koszt tego pakietu to 42,70 zł brutto za rok z możliwością zmiany pakietu w każdej chwili. Serwery zlokalizowane są w Polsce, w Gdańsku. W DirectAdmin masz Installatron z Wordpressem. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2010 bez jaj że wp nie chodzi na iluś serwerach, coś chyba nie tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2010 u nas znajdziesz autoinstalację najnowszego wordpress-a 2.9.2 oraz ok 90 innych skryptów do autoinstalacji (autorskie rozwiązanie). Auto-instalatory każdego oprogramowania przygotowujemy na życzenie w kilka godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach