KoPyT1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 Witam, wykupiłem ostatnio VPS w niemczech na Debianie 5.0. Chciałem zainstalować na nim zdalny pulpit aby móc obsługiwać go graficznie. Jednak pomimo wielu prób nie udało mi się go zainstalować. Odpalając pulpit na nx w gnome otrzymuję błąd "Failed to initialize HAL". Czy mógłby mi ktoś pomóc z tym? Zainteresowanych proszę o kontakt: 7151088 lub o napisanie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mathac 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 openvz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoPyT1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 nie wiem, VPS wykupiony w serwerydlaciebie.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
user1 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2010 mathac - na OpenVZ są problemy z instalacją zdalnego pulpitu (VNC) ? Miałem niedawno problemy z tym ale sobie odpuściłem z braku czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 30, 2010 VNC bez problemu dziala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach