misiekb 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2010 Witajcie. Mam do Was pytanie dotyczące domen *.PL. Mianowicie, na zaliczenie jednego z przedmiotów muszę stworzyć sklepik internetowy, a że lubię się przykładać do takich rzeczy, pomyślałem że fajnie będzie jak wykupie do tego jakąś tanią domenę. I tutaj pytanie do Was, gdzie można kupić - możliwie najtaniej - domenę PL. Chodzi mi o to, żeby cena 1 roku była jak najniższa i żeby była możliwość rezygnacji po roku (gdyż niektóre promocje zakładają, że klient musi co najmniej raz odnowić domenę). Znalazłem domeny PL za 1zł w firmie www.lh.pl. Zna ktoś tą firmę ? Czy macie jakieś inne propozycję ? Z góry dziękuję za wszystkie pomoce opinie. Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2010 home.pl nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiekb 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2010 nazwa.pl i home.pl mają domeny PL po 12 zł, to samo OVH i Masternet. A może znajdzie się coś tańszego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2010 A co, jeśli będziesz chciał po tym roku dalej prowadzić sklep? Będziesz płacił dwa razy tyle za przedłużenie domeny? Kup domenę w Masternet.pl, potem przedłuż po normalnej stawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiekb 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2010 A co, jeśli będziesz chciał po tym roku dalej prowadzić sklep? Właśnie o to chodzi, że jest to projekt wyłącznie do celów edukacyjnych. Nie mam zamiaru prowadzić tego sklepu, nie mam zamiaru zakładać firmy. Potrzebuje tylko na kilka miesięcy takiej domeny, która była by bardzo tanio kupiona, a po roku z niej zrezygnuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2010 jeżeli ma być supertanio i na rok to az.pl jeżeli chodzi o domenę, którą chcesz mieć na dłużej to masternet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2010 Jak przedmówca, w az.pl polecam (ale tylko domeny ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2010 no właśnie dzięki że to dopisałeś, co do domen jest ok (co prawda przedłużenia są drogie), ale hosting to już niekoniecznie. Zresztą polecam opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 W az.pl masz za darmo jedną domene *pl, możesz śmiało tam brac, jakbyś chciał ją przetransferować to dopłacasz tylko 8 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2010 www.xip.pl 6.10zł za domenę pl az.pl nie polecam, bo mają skapiony system przekierowania na adres IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2010 Jak na 100% nie chcesz przedłużać to uderz w www.domenomania.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiekb 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2010 Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc Za Waszą radą wybiorę az.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach