Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 Więc tak jak pisałem kilka postów wyżej postanowiłem dać szansę ovhost.pl i kupić u nich usługę. W niedziele wieczorem napisałem do Pana Jana na Gadu z pytaniem o indywidualną ofertę - podałem swoje wymagania i kwotę jaką dysponuję - pasującą raczej na zwykły hosting niż reseller. Po chwili nadeszła odpowiedz która mnie zdziwiła i mile zadowoliła - zgoda na podaną przeze mnie cenę - więc zamówiłem ofertę ( już przez stronę). Po chwili dostałem dane na maila i zacząłem testować stronę. Po kilku dniach opłaciłem proformę. Jednak okazało się że nie wykorzystam tyle miejsca i transferu - więc znowu na gg i prośba o zmniejszenie i w zamian wydłużenie czasu trwania usługi - zrobione od ręki Z racji tego ze dopiero poznaję reseller wysyłam prawie codziennie maile z prośba o naprawienie jak coś popsułem ( coś gdzieś źle przestawiłem) - na każdy dostaję szybką odpowiedż że już jest poprawione. Więc moje zdanie póki co na temat tej firmy jest jak najbardziej POZYTYWNE. Moja strona ma uptime 99,88% , nic się nie wiesza, kontakt przez gg i maila bezproblemowy. Przeniosłem więc wszystkie moje strony i jeżeli usługi będą świadczone na takim poziomie jak teraz to napewno u nich zostanę na długie lata. Przy małej ilości klientów to normalnie;) jak zacznie trzydziestu naraz walić na gg to już tak różowo nie będzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2009 Przy małej ilości klientów to normalnie;) jak zacznie trzydziestu naraz walić na gg to już tak różowo nie będzie;) Wiadomo że im więcej klientów tym więcej pracy ale mam nadzieje że zostanie tak jak teraz czyli wszystko szybko sprawnie i bezproblemowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach