imrozian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2010 Witam Zlecę konfigurację serwera i7-4T z OVH (kimsufi) Serwer ma mieć zainstalowane oprogramowanie Centos PL 32 Bity wersja surowa (pusty) Potrzebuję konfiguracji podstawowych usług takich jak apache, php5, MySQL , phpMyAdmin , darmowy dobry panel (ewentualnie mogę wziąć w dobrej cenie DA z opcją płatności miesięczną), na pewno jakiś akcelerator php (obowiązkowo ZEND oraz IonCUBE jeśli się da oba jak nie to ZEND) biblioteki GD2 itd (podstawowa dobra konfiguracja) Zabezpieczenie serwera - obowiązkowo zablokowanie portu 22 i logowanie na root przez komendę SU, patche czy cokolwiek tam innego potrzeba Optymalizacja pod naciskiem bazy danych MySQL (to za baze mnie "wykopują" z serwera współdzielonego Interesuje mnie opłata startowa (za konfigurację) oraz miesięczny koszt opieki nad serwerem (raczej niewiele pracy będzie ale wole mieć kogoś w zapasie) Ile mogę zapłacić: max 200 zł + opłata miesięczna Przyznam że liczę na dobrą cenę i dłuższą współpracę Najlepiej kontakt GG: 5066670 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Don Daniello 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2010 Oferta poszła na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach